Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Till dig
Med ett ego stort som månen
Och ett namn som halva stan känner till
Minst

Till dig
Som går din egen väg och är dig själv
I alla fall till synes

Till dig
Som andas avgaser och andra rökiga ångor
Oftare än du andas frisk luft

Till dig
Som är lite smått olaglig från gång till gång
Och är medveten om det

Till dig
Som gav mig en serenad och en kyss
Men sedan aldrig hörde av dig

Tack, för allt
På riktigt
Jag saknar ord
På ett bra sätt

Så jag skriver denna
Till dig




Fri vers av Lolloowh
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-15 23:48



Bookmark and Share


  Gin83
oj denna va riktigt bra
som en hyllning
gillade
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh