Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som legobitar bygger jag sammanhang utifrån passerande vyer Stundens sagor blåser snabbt bort i den tilltagande vinden.


Ensam

Eremiten rör sig i sina sociala zoner
ett avstånd är en gräns
bör ej överträdas

Monotona steg mot trottoar
ett självklart solo
inga andra finns ju där

Alltid ensam aldrig två
blev det bara så
så svårt att förstå





Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Strömstedt
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-16 00:29



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Smärtsam och gripande.
2018-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Med dina ord målar du en starkt berörande bild av ensamhet!
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt