Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny och vackrast i världen


Såg dig för första gången i dag
Alldeles ny
Du måste vara den vackraste varelsen i världen




Fri vers av Therés
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-05-18 00:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja inget är sagolikare än en nyfödd; å sen doftar de dessutom underbart !
( påminner faktiskt om naturen efter regn- nytt liv-ny skönhet o dofter ! )
2006-05-18

  Eline.P
Ja, varje gång!
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!