Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRISTALLEN DEN FINA - tanka

Små iskristaller

strör stjärnor på glasräcke

björkar vid strandkant

är svartklädda väktare

skyddar solkysst istäcke




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-29 17:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En vacker text!
2017-02-02

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vacker dikt med fina metaforer!
2017-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker bild du målar...
2017-01-30

  M.Eta
Det gnistrar om texten, fint!
2017-01-29

    Sefarge VIP
Vintriga
Naturtecken
Skönskrivet
Skaldat!
:)

2017-01-29

    ej medlem längre
En så betagande text om ett landskap i vinterskrud. Jag tycker mig se hela scenen så tydligt när du beskriver den.
2017-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i vinterskrud!

"skyddar solkysst istäcke"

Fin formulering.
2017-01-29

    ej medlem längre
En underbart vacker text.
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP