Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligt möte







Emellanåt har jag ett möte
med den viktigaste personen i mitt liv
mig själv

funderar i lugn och ro
på mina erfarenheter av livet

hur jag på bästa sätt kan använda dem
både för mig själv
och för andra




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-01-16 10:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...mycket bra...
2017-01-21

  Åsa Njunjes
Eftertanke & framförsikt. Ja! :-)
2017-01-18

    Dan Myrbeck
Bra!

Om man bara vidare jäktar,
man inte med mycket mäktar!
2017-01-17

  Maria Sundelin VIP
Låter som ett givande möte
Kramar
2017-01-17

    ej medlem längre
Väldigt tänkbart och klokt.
Mvh annokas


2017-01-17

  Nils-Robert
Tänkvärt!
2017-01-16

    Peter Söderqvist
Du använder dem väl. Dikten är förmodar jag ett resultat av din funderingar.
2017-01-16

  Sommarina VIP
Så bra. Viktigt att hitta dit, i sitt eget
2017-01-16

  Blomma-Stjärna VIP

- att ta det lugnt och vänta in sin själ!
2017-01-16

    Birgersdotter VIP
Så klokt..sällan stämmer man möte med denna viktiga person
2017-01-16

    ej medlem längre
viktigast är en själv. man ska aldrig låta sig luras av bondfångare.
2017-01-16

  aol
Mycket klokt resonerat , ju mer man tycker om sej själv ju bättre tycker man om andra så kram vännen,
2017-01-16

  Anya VIP
Jaa de där mötena blir allt för sällan. Tror man medvetet ska resonera med sig själv mer än man gör. Tack för tipset!
2017-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket viktig dikt att ta till sig!
2017-01-16

  Eva Helene VIP
Ja det mötet kan man ha nytta av, och det kan även andra ha. Bra!
2017-01-16

  överlevaren VIP
Viktigt i agendan att träffa sig själv!
2017-01-16

  ULJO
Sunt resonerat
2017-01-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja dessa möten behövs ibland! Tack för din klokhet!
2017-01-16

    ej medlem längre
Kloka djupa ord från din varma penna.
2017-01-16

  StinaJ VIP
Fina ord att ta till sig, att tänka efter i lugn och ro är inte så dumt. Det gynnar både en själv och andra.
2017-01-16

  Gunnel Eriksson VIP
Bra att möta sig själv och reflektera
över varat. Ibland glömmer vi det för
alla yttre signaler. Klok påminnelse.
2017-01-16

  Rise Little One
Man får inte glömma bort möte med sig själv!
2017-01-16

    Håkan B Andersson
det är viktigt...
2017-01-16

  Marianne Räf
Det låter mkt bra! Å, man
bör va´ vän med och jyst
mot sig själv!
2017-01-16

  Öknens Ros VIP
det är av erfarenheterna vi (förhoppningsvis) lär oss hur vi går framåt i livet, med nya kunskaper.
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP