Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: MICKE ROSQVIST


INTE NI

Gud fick mig att lägga av

så det var inte ni

spelet är förlorat för er

allting är förbi

det var ingen människa

som ändrade på mig

hela min personlighet

var kategoriskt "NEJ!"

 

 

fattade jag ett beslut

så var det MITT beslut

något jag stod upp för

kompromisslöst, resolut

visst, jag är ju äldre nu

en medelålders man

men i själ och hjärta är jag

ändå likadan

 

 

nu vill jag stå upp för Jesus

utan kompromiss

kristendom för mig är

ingen kulturell kuliss

det är heller ingen

känslomässig suggestion

men ett liv med Jesus

i en daglig relation

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/1 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2017-01-16 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text och bild!
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP