Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mycket tunna linjen

Den mycket tunna linjen
mellan då och sedan
ibland träder vi över den
som över en tröskel
från ett rum till ett annat
vägen tillbaka
vägen framåt
rörelse och väntan
stillheten
den tid det tar att sätta steget
se dig om
tiden väntar

Den mycket tunna linjen
ser du den?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-16 12:28



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Stor filosofisk fråga ställd
i diktens form. Skicklig framställan.
2017-01-17

  Susanne Klint Martell
Oh ja, jag ser den ...
Och hur svårt kan det vara att vänta på rätt tillfälle att ta steget över ...
Tycker OM!
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP