Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En livfull värld

 

 

Jag är omgärdad av liv

i en värld.

 

Omgärdat av allt liv

som nu är levande.

 

Liv som kommer 

att påverka 

morgondagens liv.

 

Många i kommande liv

kommer säkert dömma

oss hårt.

 

Några se upp till oss

medan förbannar

det liv vi levde.

 

Så kommer det att fortsätta 

generation för generation

för världen blir aldrig perfekt,

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-16 14:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så länge det finns människor i världen blir den aldrig perfekt..och hur en perfekt värld ser ut har jag ingen aning om, men man kan ju fantisera om hur det skulle kunna vara...
2017-01-21

  Blomma-Stjärna VIP
så är det - att älska det ickeperfekta och ändå inte blunda för vad det för med sig av lidande - och släppa taget och vila i att vi är omgärdade av ett högre medvetande
2017-01-16

  aol
Ja detta är bara så sant som det är skrivet,
2017-01-16

  överlevaren VIP
Ja, det är verkligheten på gott och ont!
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP