Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutningslystna

Den som sippar på vinet, den som dricker det snabbt. Snabbare, än snabbt!
Vem njuter?
Vem njuter mest?
Och bara för att förtydliga, frågan om vem som njuter mest, är inte där mitt största fokus ligger.
Fastän, den ena har längre startsträcka.
Den ena, startar direkt.
Vem avslutar först?
Varför, är det så viktigt?
För, att jag är DEN, som avslutar först.
Men, jag vet, att i mitt lystmäte, kan jag också vara, den som sippar!




Bunden vers av Mim
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-16 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim