Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon och lök

Alla vet, vad som kan hända, när man skalar en lök. Inga Problem!
Men, när man hackar den! Den kan vara så otroligt stark, eller så otroligt svag, så tårar rinner, men aldrig, att Öron Ringer!
Och nu, var den löken, som jag hackade, så stark, att ögonen för ett ögonblick, pausade med sina tårar, och kom tillbaka senare.

När jag inte ens var i närheten av löken, var till och med i ett annat hem, men Ack, jag har inte tvättat händerna! Har det med saken, att göra?




Bunden vers av Mim
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-16 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim