Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stagnation

Utan kramarna
Utan närhetskelande
Ingen utveckling




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-16 17:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Människan har het
längtan efter närhet.
2017-01-17

    ej medlem längre
Kärlek måste vi ha om än aldrig så lite..
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén