Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer jag att lyckas ?


Frukt av Ande


Försöker reda ut
i trasslet av tankar.
Hjärnan är hård å kall,
som en kanonkula!

Långt in i Framtiden,
kysser vi varandra, likt
flåsande björnar ?

Om INTE ska jag be
å få PROTESTERA !!

ALLA tycks leva ett,
ganska, så skönt liv, --
med mig som en ensam
Outsider,,, - iaf tar jag
åt mig i känslorna!

Kanske, har jag fel, å
att det finns MÅNGA
andra utstötta.......!?

Men, gillar inte alls
Ordningen, där jag är
förvägrad Sexuell Lycka!!!

DEN är, väl, inte på - -
det intellektuella bordet!
Knappast, heller på ---
det mekaniska! --------

Utan, är en frukt av Ande !







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-16 21:30



Bookmark and Share


  H.C.B
fy satan vad ukikgt - skirv meeer""""
2017-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Stark längtan...hoppas att det blir som du önskar...
2017-01-21

    ej medlem längre
Det finns nog många som är utstötta, du är inte ensam, fast man kan tro så ibland när det känns tungt och ensamt!
Jag tror du klarar av de flesta situationer, du är stark och du ger dig inte!
Hoppas du får dina önskningar uppfyllda!
Kram!
2017-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Till slut kanske Prinsen kommer. Du är värd all kärlek, kära skrivarvän!
2017-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan och saknad!
2017-01-17

  Salvation Pepper
Håller med OLJU. Man ska fortsätta hoppas - det är gott för själen!


2017-01-17

  ULJO
Du kommer att lyckas det är jag säker på
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf