Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man är en glad pensionär

Den som är pensionär och med krämpor som kommer,

behöver inte hålla något sken uppe

Han kan vara som Gud skapade honom;

menlös som ett barn




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-16 22:54



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken fantastisk "liknelse"!!
Älskar bara denna!!!
2017-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en av åldrandets fördelar!
2017-01-17

  Per "Läsaren" Sörqvist
Förstår den andan till fullo.
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP