Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att åldras i Sverige!

 

Jag blev så rädd!
Jag är rädd!

Att snön kommer aldrig tillbaka
Att löven kommer aldrig att falla igen

Jag är rädd!
Jag var så rädd!

Att stjärnorna kommer att slockna för gott
Att havet slutar sina vågar

Jag blev rädd!
Jag är så rädd!

Att inte längre orka skriva dikter
Att inte längre klara att ta hand om mig själv

Åldrandet!
Åldrandet!

I Sverige!
I Sverige!

Är ett helvete och respektlös
Och den allra största mardrömmarna

Skam!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2017-01-17 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP