Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då insåg jag







Blev skadeskjuten
trodde det var ett misstag

kulan kom
från fullständigt oväntat håll

mindre blessyrer
fick små ytliga ärr

en andra kula gjorde djupa sår
fick stora ärr i själ och hjärta

då insåg jag
att den första kulan

inte var ett misstag
den var en miss




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2017-01-17 11:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring
2017-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt att bli sårad av någon man kanske litar på...
2017-01-21

    ej medlem längre
Blir berörd! Tänkvärt och mycket väl gestaltat av att bli sårad. Underbar slutstrof!!
2017-01-19

  Salvation Pepper
Dramatisk insikt som kan ändra livet.
2017-01-19

  StinaJ VIP
Tankeväckande text om det som sårar oss.
2017-01-18

  Annaemi VIP
Smärtsamt minne, på pricken beskrivet.
2017-01-18

  M.Eta
Mycket fysisk och psykisk smärta i din text. Rysande!
2017-01-17

  Nils-Robert
Usch så vidrigt. Beräknande och elakt.
2017-01-17

    Peter Söderqvist
Skrämmande insikt. Den kyler.
2017-01-17

    Dan Myrbeck
Riskerna har ökat kraftigt
när det gäller det mesta..
2017-01-17

    ej medlem längre
Man vill inte tro så illa om sina medmänniskor!
Ledsamt när det händer!
2017-01-17

  Maria Sundelin VIP
Intressant koppling
Kramar
2017-01-17

    ej medlem längre
Välskrivet om smärtsam insikt.
2017-01-17

  Gunnel Eriksson VIP
Glad att du skriver om metaforer
i denna laddade text.
2017-01-17

  walborg
Oj - en god själ vill inte se onda avsikter på en gång men sen sitter erfarenheten som skydd i fortsättningen
2017-01-17

    ej medlem längre
Storartade metaforer!
2017-01-17

  Niliboy
Grymt!
2017-01-17

  Eva Helene VIP
Aj, gör ont men bra ändå när insikten står klar! Fint!
2017-01-17

  Marianne Räf
En klok slutsats !
2017-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Livets lärdom, bra nedtecknad i spännande och tänkvärda metaforer.
2017-01-17

  överlevaren VIP
Smärtsamt att hamna i skottlinjen och vara måltavla.
2017-01-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja instinkten varnar oss,man vill inte tro att det är så. Bra förmedlat med tilltalande metafor!
2017-01-17

    jaybird
Ett snärtigt avslut. Precis som ett bakhåll på läsaren. Vass konstruktion, Marita!
2017-01-17

  Öknens Ros VIP
När man minst anar det blir man attackerad, det gör ont, men lämnar ärr.
2017-01-17

    ej medlem längre
var det en anhörig som sköt?
2017-01-17

  i af apa
vilken oerhörd insikt!
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP