Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNNU EN SEGERDAG MED KOPPARPORTSKROSSAREN

välsignade vardag

och lättnadens eufori

det här är en bra dag

som sorglös får segla förbi

det sjöngs om att räkna

de lyckliga stunderna blott

jag landar och häpnar

på grund av den frihet jag fått

 

 

ibland kan bekymmer

ta över och skymma min sikt

när nervernas grymhet

tar över och vill vara strikt

det viftas med sablar

och hotas med cancer igen

en storm pryglar gavlar

gör ängsliga barn utav män

 

 

men Kopparportskrossaren

ger mig en utväg trots allt

med facit i hand ser jag spår

av Hans ljusa gestalt

Han jämnar min väg

även om den förblir väldigt smal

i Mästarens fotspår, på väg

är min glädje total

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2017-01-17 13:14



Bookmark and Share


  objekt3
kopparportskrossaren !? Bra ord.
2017-01-18

    ej medlem längre
Ja, ibland behövs det inte så mycket förrän man är ur balans...
Men du har också funnit lösningen. Som det heter i ett ordspråk: Genom svårigheter mot stjärnorna (eller mot himlen).
Fin, hoppfull dikt!
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP