Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spännande Tid !


Vill nå Lycka !


Stela, nervösa
fingrar slingrar
sig runt varann.

Ber en Bön till
Högre Makter --
om de finns !

Var min Längtan när
å befrukta
mig med liv !

Ska vi nånnsin
nå fram till
Ren Lycka ?!

Liven, bakåt, har
stängt Ridån,
för nästa Scen.

Jag gillar vintern!
En ljusnandets Tid,
med frisk luft ...

Kommer jag å
knulla,
detta året ?

De spjärnar emot
att nått sånt - -
skulle ske !

Om inte, får
jag, väl, hoppas
på 2018 !

En högst
spännande ---
tid förestår !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-17 15:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint med förväntan på vad framtiden kommer att ge...
2017-01-21

    ej medlem längre
Känner att den här texten är hoppfull! Tycker om första, andra och sjunde strofen. De är vackra. Finns också lite humor i texten:
"Om inte, får
jag, väl, hoppas
på 2018 !"
Känner även att texten är upprorisk mot dem som ser ner på en. Fin läsning!

2017-01-19

  överlevaren VIP
Ja det kan man undra, hoppas att det blir så min vän!
2017-01-18

  Goraxy 89 Orion VIP
JA - Det skall bli jättespännande att se Vad som Händer med våra Fötter? :)
2017-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Må hoppet alltid leva, du starka!
2017-01-17

  ULJO
Hoppas du får det lyckosamts detta år. Det är du verkligen värd
2017-01-17

    Dan Myrbeck
Det som inte lyckas detta år,
kan lyckas kommande år -
vi hoppet aldrig släcka får!
2017-01-17

    ej medlem längre
Spännande väntan! Vi hoppas du får lyckan detta år!
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf