Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hopp

Ljudet studsar i gropen
mellan gråt och samvete
tills tiden rinner av i ett
vattenfalls höga höjd över
livets undanröjda matta
Två fötter, en jord och
världens all kraft ligger som
ett istäcke över framtidens
sönderslagna framruta

© Björn Blomqvist 2017-01-17




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 252 gånger
Publicerad 2017-01-17 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist