Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konformitetens antites



när man äntligen vågade
Vara sig själv,
Vara rakryggad i sin konstighet
Kommer tvivlet på allt man är som en slägga
Vilar i till synes obrukbara murar av vana
Ruggar undan i mössan
Men faller pladask för magiska ögon, smälter
Sträcker ut mitt varande stolt
Omfamnar min konstighet som konstnär
Dansar så blodet rusar när ingen ser, blir sedd
Borde aldrig våga mer
Men gör tvärtemot




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-17 20:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Marx menade att tes och antites så småningom bildar syntes.
2017-01-21

    Dan Myrbeck
Typiskt mänskligt!
2017-01-19

  Ulf D VIP
Måhända en god syntes där i självets varande.
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise