Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tecKnad

 

 

Det ligger en lada mellan årstid och teg

dunkelt vandrar sällhet och målnstoder däremellan

kanske en kråka flyttar in vid taknocken

kanske finns ögonpar i gammhöet

 

i nydagsljus nynnar vitfrostiga hässjestörar trevande-

 

jag inbillar mig att jag hör dem,

 

mellan

snödriva

 

och hjortonblomster.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-17 21:05



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Underskön natur-lyrik
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP