Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto.

Varje kväll
innan jag ska sova.
Ser jag ditt foto
pratar en stund!
Ser dina ögon
fyllda av kärlek.
Jag känner hur de strålar
kärlekskraft till mig!
Fast de ger mig styrka
så blir jag liten och svag.
Tårarna faller
ändå ler jag emot dig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-17 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint i beröring...
2017-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fint med foton som betyder så mycket...
2017-01-21

  Bo Himmelsbåge
Fin hyllning till en strålande kraftkälla
som alltid ger ny energi...
fastän nu på Kroppslig, med aldrig på Själslig distans...

Tack!
2017-01-19

    Dan Myrbeck
Fin.
2017-01-19

    ej medlem längre
Så mycket kärlek det finns i dina ord.
2017-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Mjuk och fin text som berör mitt inre!
2017-01-18

  ULJO
Fint och kärleksfullt att ha bilder för sina minnen
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP