Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen.

Månen skimrar och sprider
sitt förtrollande sken.
Gör mångator genom trädgårn
jag tror haren är nöjd med lampan.
Träden syns med sina svarta siluetter
sträcker grenarna mot glittret.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-17 21:52



Bookmark and Share


  Anira
Du tog mig dit till trädgården med mångator . Där vill jag vandra . Tack
2017-01-29

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2017-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker tavla...fint målad...
2017-01-21

  Anya VIP
Fint. gillar särskilt haren och lampan...jaa även djuren får lite ljus.
2017-01-18

    ej medlem längre
Naturpoesi...så vackert!
2017-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en vacker, stämningsfull bild med dina ord!
2017-01-18

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker skildring.
2017-01-18

  ULJO
Så fint skrivet
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP