Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit för bit

Alltid på min vakt,
på tå, tippandes

Jag önskar så att det du gjorde inte satt spår,
men det finns inristat i mig

Det var så mycket du sa, lovade
som inte var sant

Alla lögner gjorde du till sanningar
Jag valde att tro på dem, fast jag egentligen anade

Nu står jag här, efter allt
Med flera ärr

Jag är så mycket starkare nu
Så mycket av mig själv igen

Men ändå annorlunda än förut
Mer vaksam, tystare

Jag försöker behärska ensamheten,
Inte se den som ett hot
Att inte fly den för den känns skrämmande

Efter att alla bitarna krossades i våras så har jag plockat upp de flesta,
bit för bit

Nya bitar faller på plats,
och jag förstår nu att lärdomen är den största läxan




Fri vers av talandeord
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-17 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord