Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag, nya tag!

Framtiden ligger
där framme och väntar
på oss alla
likt nyfallen snö
men man får se upp
hur man går
för spåren röjer
inte bara hur man plöjer
utan även hur man sen förtöjer...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-17 22:44



Bookmark and Share


  ULJO
Så är det. Storebror ser dig
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt