Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa


Du var berusad
dagen jag föddes
Av glädje,
armagnac och
förtvivlan

När jag blickar tillbaka
i våra rosa fotoalbum
är det delirium och svek
som ofta översköljer
dopfunten




Fri vers av henke_r
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-17 23:22



Bookmark and Share


    Chanelle
Vartenda ord gick rakt in
2017-02-10

    Sefarge VIP
Hårda puckar!
"Det som inte knäcker
Dig gör dig starkare"
Diktens ord står
Dock ändå
Eftertänkansvärt
Stadiga på jorden.
Tack!


2017-02-02

    ej medlem längre
Aj vad dina ord gör ont att läsa.
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r