Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram

Jag tar bort ditt namn från mobilens inlärda ord
Vill ändå aldrig känna någon med det namnet igen
Inte för att du varit särskilt elak
Utan för att du påminde mig om allt jag inte
gillar med mig själv

Det provocerar mig visst när du är oberörd;
Som om jag inte ens finns,
Du kunde varit mer elak -
Så kunde jag varit mer arg

Bortgjord och ledsen sjunker jag ner under täcket och räknar i huvudet upp allt det som jag måste ändra på mig själv

Sedan bara slutar jag att känna alls




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 00:58



Bookmark and Share


    Julia Sixten
Perfekt från början till slut. Jag tror att vi ofta skriver om samma saker men försöker hitta nya sätt att skriva det på. Det är viktigt! Jag relaterar. Du blir bara bättre och bättre...
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek