Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIKTIG KÄRLEK

Varför sa jag inte dessa ord
innan det fruktansvärda hände
Nu finns det inte mycket att säga
utan hjärtat bara gråter

Inte av självömkan utan
av riktig kärlek

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj