Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN MOT HATET EN TITELMATCH

Vi människor borde kunna älska mer
än vi hatar. Men vi hatar mer än vi älskar
Är då hatet lika stark som kärleken
Det är det absolut men i sista momangen
så vinner kärleken på bättre poäng
från domaren

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-18 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj