Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då jag lärde mig dansa






Det var som att gå på ett minfält
ständig olycksrisk

utvecklade en mental minsökare
för att veta var jag skulle sätta fötterna

det var då jag lärde mig dansa




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-01-18 10:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och modigt skriftat
2017-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Skön bild...
2017-01-21

    Peter Söderqvist
Spännande bild av dans. Det blir svårt att se någon dansa utan att tänka på minfält nu.
Du är träffsäker som vanligt i din text.

2017-01-19

  Salvation Pepper
Så många gånger man kan lära sig något istället för att ge upp av rädsla.
Klokt.
2017-01-19

  Janina Kaminska
Helt underbart beskrivet. "mental minsökare" snyggt!
2017-01-19

  Valter Örn VIP
Livets dans har ingen lätt koreografi och det är personen själv som måste utforma den. Då och då tar man ett felsteg och det behövs för att man ska lära sig de rätta stegen i livsdansen.
2017-01-18

  ULJO
Precis. Mycket ryms mellan raderna
2017-01-18

    Dan Myrbeck
Bra side-effect!
2017-01-18

  Eva Helene VIP
Mycket mellan raderna här. Så fint!
2017-01-18

    ej medlem längre
Ja, man kan känna stämningen i luften, utan att något sägs.
Mycket bra formulerat!
2017-01-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin metafor om livets strategi för att överleva/ leva. Ja "mental minsökare" jättebra!
2017-01-18

  StinaJ VIP
Överlevnadstrategi blir till dans.
Ett sätt att veta var man ska sätta fötterna så att man inte faller.
2017-01-18

  Anya VIP
Fina metaforer för hur man anpassar sig för att inte det ska smälla. Jag har också dansat i mina dar...försöker lära mig att gå i stället. Svårt!
2017-01-18

  överlevaren VIP
Ja du har taktkänsla och lyhördhet när du tränat barndomens noter som annars gav bassning :(!
2017-01-18

    ej medlem längre
kusligt lära sig dansa under såna förhållanden.
2017-01-18

  queenia
mitt i prick!
2017-01-18

    ej medlem längre
Livets dans...ljuvligt beskrivet av dig.
2017-01-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Svårt, men härligt var det väl sedan!
Kram!
ML
2017-01-18

  Öknens Ros VIP
då är du "lätt på foten" numera! ;)
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP