Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Accolade betyder uppskattning, lovord, omfamning.


Accolade


Le mot dig själv i spegeln
Se rynkor av erfarenhet
Se en mun som kysst
Se ögon som gråtit

Öppna fönstret lyft på regeln
Subtilt sårbart diskret
Rummet är helt tyst
Hjärta som förlåtit

Värm dig själv med omtanke
Accolade - Omfamna dig själv




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-18 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt fin! Bokmärker!
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP