Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sak jag vet

jag vet någon
jag vet någon, det vet jag
jag vet en hemlig, hemlig
HEMLIG

Vet du jag vet
Jag vet hur man
kan

Jag vet en hemlig, hemlig
Vet du?
Jag vet

Äntligen
är det jag som vet
Nu är det jag
som vet




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-05-18 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag