Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PILGRIM EFTER PILGRIM

pilgrim efter pilgrim

lägger ned sina stavar

endast deras kroppar

hamnar sedan i gravar

sanna pilgrimshjärtan

rör sig alltid hemöver

bort från denna tidsanda

som ljuger och som söver

 

 

hjältarna har fallit

men de var aldrig fallna

de var inte ljumma

och de vägrade kallna

de har slutligt frigjorts från

all jordisk begränsning

vete skiljs från agnar

i en successiv rensning

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/1 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2017-01-18 16:03



Bookmark and Share


  objekt3
"vi är de övriga och vi är inte hjältar"
2017-01-19

    ej medlem längre
Ja, lyckliga alla de som nått målet!
Mycket fint!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP