Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Janis J och Marianne F för de kursiva raderna !

Kram         / Crister




Kill me gently angels of dust

 

Jag vill tända på, röka ut och segna ned.
gurglande dö med värkande svällkroppar
och ett leende i mungipan

känna den hest trygga rösten smeka kinden
och smaka den moderstryggt röksmakande saliven
i hennes dödskyss

freedom is just another word for
nothing else to loose

vinkas adjö av kvinnligheten
som inrymmer allt av Världe


eller kanske..

vilt brottas med passionsmekaniken
i en hopplös kamp mot naturlagarna
le åt maskin, gyrokrafter och överkroppsmuskler
när de bångstyrigt kastas över verklighets räcke

för att landa i sätet intill den hest trygga rösten
som likt en varmrullad tunga letar sig in i mitt öra

at the age of 37 she knew she\'d found for heaven
as she rode along through Paris , in a sportscar,
with the warm wind in her hair

eller kanske..

bita ihop å fortsätta vara jag
fortsätta hoppas i blå ögon
på rösten och salivsmaken
som möter mig redan i drömmen

 




Övriga genrer av Ord
Läst 889 gånger
Publicerad 2006-05-18 10:09



Bookmark and Share


  Kajsabajsa
bita ihop å fortsätta vara jag
fortsätta hoppas i blå ögon
på rösten och salivsmaken
som möter mig redan i drömmen

...Självklart ska du fortsätta bara vara du...:-)K
2006-05-19

  yoyyo
Detta är så bra,
och hur du skriver
ja de vet du nog
men det är grymt!!

tack
2006-05-19

  Pulsatilla
Mitt hjärta svämmar över!
Var rädd om din gåva!
2006-05-18

  sol
...snälla, snälla vän - du är sanslös!
nu saknar jag ord..och hade aldrig
tidigare förstått innebörden i orden:

"freedom is just another word for
nothing else to loose"

tidigare! genom övrig text kom insikt; djupt.
tack!
starkt!
.
2006-05-18

  prinscess VIP
du är duktig på att skriva
tycker om
eller kanske...
bita i hop och fortsätta vara jag
fortsätta hoppas i blå ögon
värd en klar femma
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord