Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver närhet å beskydd.


Ligga på din arm


Om jag låg på din arm,
nu, skulle jag vara -
till kropp å själ så varm --
å utom den Fara,
jag hört om i ett Larm !

Närhet å ömt beskydd,
kan man, nog, behöva..
Är en gränslöst avskydd,
många önskar pröva, -
få på Hispan insydd!

Det finns frågor, många,
om hur man ska leva.
Kan man svaren fånga,
så får man uppleva
blå 'kickar', - milslånga !

Framåt, man lunkar på
å hoppas komma till
en mer säker nivå
på Universal Hill,
å vill ej stilla stå ..

Då, vi har nått Toppen,
vi tar oss ner, igen,
så fria i kroppen, --
ej som för längesen,
som var värsta Floppen!!

Så kom, låt mig ligga
lugnt å tryggt på din arm!
Det skulle jag digga !
Ditt huvud mot min barm.
Våra sinnen pigga ! !







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-18 17:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh...det låter så varmt och tryggt att ligga på någons arm...så fint...
2017-01-22

  överlevaren VIP
Hjärtevarm....väldigt fint!
2017-01-22

  Salvation Pepper
Återigen fina och drömmande ord.
2017-01-19

  ULJO
Kärlek och värme en mänsklig rättighet
2017-01-18

    Dan Myrbeck
Ja, alla behöver vi närhet
och omtanke.
2017-01-18

  Åsa Njunjes
Fint vaggade denna mig in i en längtans ton och hopp om en tryggare framtid.
2017-01-18

    ej medlem längre
Så fint du skriver om trygghet och en kärleksfull famn! Det behöver vi alla när otryggheten står utanför...
2017-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktar du om kärlek och närhet!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf