Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

.... litet visset hjärta
så trasat vill ut och flyga....

.....dansa sin tango,
älska tills gryningens
första ljus tittar in...

tystnaden är kompakt.




Fri vers av queenia
Läst 566 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-18 19:04



Bookmark and Share


  Onders
det ljuset får man vänta på. mörkret vinner alltid till sist.
2017-09-10

  Grovskuren
Kompakta liksom stumma känslor, är en kamp att kämpa emot. Du har en melankoli som skiner igenom, den är vacker
2017-01-25

  Lars Hedlin
Mycket bra och känslofullt
2017-01-22

  Maria Sundelin VIP
Så är det
Kramar
2017-01-18

  ULJO
Melankolin lyser genom dina ord
2017-01-18

    ej medlem längre
Så sorgset...så ensamt...
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia