Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusande

 

Släckta drömmar och förevigade minnen av oändlig svärta

Burna från den unga barndomen ända till så kallad

Vuxen som någon sa att det skulle heta

 

Att kriga genom tankar genom tiderna förgångna

Såväl som kommande stunder av inlärd dissociation,

Personliga illusioner och bortglömda sken

Förgängliga skeenden bland pittoreska ögonblick

 

En vakenhet

Klarsynthet förnekad

Till de flestas förtret

 

 




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-18 19:11



Bookmark and Share


    jaybird
"Såväl som kommande stunder av inlärd dissociation,

Personliga illusioner och bortglömda sken

Förgängliga skeenden bland pittoreska ögonblick"

Skarpt. Klart. Och inte minst vacker formuleringskonst!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson