Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderligt

När jag får sitta vid din sida still
Känner jag att jag räcker till
Vi säger inget men vi vet ändå
Vi hör ihop vi två

Mitt liv det skulle va så tomt utan dig
Du kommer alltid va en del av mig
Du får mig glömma alla mina besvär
Och du ser mig som den jag är

Men allting är föränderligt
Ingenting beständigt
Varför måste det vara så?

Vem kan ta bort min ångest
Vem kan göra hjärtat lätt igen
Hur skulle det kännas att vara jag
Om du inte finns en dag?

Allting är föränderligt
Inget liv beständigt
Varför måste det vara så?

Vill ha det som det alltid haft
Låt det vara som det alltid vart
Och du
Du
Du får mig alltid att må bra
Du gör mig till den jag vill va
Så stanna, jag ber dig stanna
Du måste stanna, snälla stanna kvar

Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av poetissan.se
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-18 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se