Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obegripligt? Kanske.


Visdom

Jag är nära nu.
Nyss var jag här.
Kan inte återvända.
Behöver bara vara.
Anden. Andningen.
Jag är den som är jag är.
Helheten. Heligheten.
Den fria viljan jävlas.
Helvete. Helvetigheten.
Förändringen är livets kod.
Öppna nu din väktarknekt.




Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-18 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2017-02-22

  Salvation Pepper
Inte nära, bara vara.
Klokt.
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag är