Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesvär(l)d bagatell 382

 

 

En svag doft en blick

en känsla av déjà vu

tiden upphör en

kort sekund blundar han när

ögonblicket går förbi




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-18 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnesvandring!
2017-01-24

    ej medlem längre
Sjukt sinne?
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP