Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så svårt ... men man måste våga vara själv!


Leva tillsammans

Du kan endast leva tillsammans med någon
Om du kan leva med din ensamhet




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-18 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX