Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal ålder- Nytt arbete

När människan blir gammal

och avslutat sitt yrkesliv,

börjar hon ett nytt arbete

Arbetet med att hålla sig vid liv;

att hålla sina sinnen vid liv,

och hålla sig á jour

med vad som händer

i landet och i världen




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-18 23:52



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Åhh, , Valter , jag tycker att du ska "hålla dig ajour" med allt o inget . Ta hand om dig o må gott!! Bamsekram till dig!
2017-01-20

  Öknens Ros VIP
Jo, nog är det så.
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP