Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte skött mig

"Jag har inte skött mig!"

Så utbrister en äldre person

som har det svårt med sin hälsa

Men livets hasard delar ut

så olika hälsovinster

Ofta är det personer som skött sig

med rätt föda och motion

som drabbas av ohälsa

Där kan demonerna finna

lämpliga offer att kalasa på




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 23:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
man kan ha levt hur hälsosamt som helst och ändå drabbas av sjukdomar.
2017-01-19

  Magica VIP
...Men ofta finns ett samband mellan ohälsa och rätt mat och motion och hur man mår av det som följd!(Förutom om man inte råkar på nåt ärftligt oavsett förstås).
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP