Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blaha...eller...bagatell 384

 

 

Störst av allt är

att kunna förlåta sig 

för sina egna

tillkortakommanden och

ändå se att du duger




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-19 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla är lika mycket värda
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP