Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikttolkning

Även om diktaren

tycker att han prickat rätt

så är det inte säkert

att läsaren har uppfattat

textens läge i Bull´s Eye

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-19 00:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Har erfarenheter av det, både som skrivare och läsare!
2017-01-19

  Öknens Ros VIP
nä, vissa dikter är knepiga att få grepp om.
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP