Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att skriva, att leka, att måla ett flöde

att skriva är sång som ger rytmer i kroppen

att dikta är luften vi andas och mer

att leka med ord så att bilder tar form

att kvillra med droppar av färg på en duk

så orden får skvätta och sjunga ut

 

att låta gestalters röst kliva fram

ta plats i motivet och gå i roll

Ge varje stund en egen palett

som penslar må trolla fram lystern ur

 

Ge akt på det flöde som råkar passera

skriv ner dina dikter när orden är där

låt långsamt få mogna och portionera

en dikt åt gången på sidan här

 

© Birgitta Wäppling, 19 januari, 2017

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-12 19:03



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Vilket fantastiskt flyt i skrivandet! Vackra ord, snyggt formulerat. Applåder och karatekickar! :D
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP