Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmad skinka

Protein för kraft är adekvat

och av högre karat

som hälsomat

än kolhydrat




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-19 09:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Rimmad ordskInka
Trimmad av Örn
Smakar bra!
:)
2017-01-21

  Öknens Ros VIP
fint rimmad!
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP