Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar i natten.


Fråga Hjärtat !


Du kan ha gått vill --
i världar av vandaler å
dina ögon är bestulna sitt Ljus.

Slutet verkar va´ nära, fast
du -absolut- icke vill dö!

Du kan ej förstå Situationen -
du hamnat i! Den Lycka, --
som utlovats, tidigare, är, nu,
stum, - som inlåst å förbi!
Kärleken är i en Total Natt!

Blaskiga tårar droppar ur
ögonen... ÄR du, verkligen,
alldeles allena å Ingen
står vid din sida ??

Du har glömt allt Det Roliga!

Det går utför med dig, --
- VAD skall du, då, väl göra ?!

Försök å relaxa, slappna av.
Å, fråga Hjärtat :--
--Är du med mig i alla dagar ?

--Hoppas, Svaret dig behagar !!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 421 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-19 10:35



Bookmark and Share


  i af apa
vilket härligt gung!
ja, hoppas svaret behagar...
2017-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ett mycket bra råd...
2017-01-22

  Lars Hedlin
Oerhört i känsla bra och starkt
2017-01-22

  överlevaren VIP
Orden blottar det innersta djupet...BRA!
2017-01-22

    ej medlem längre
Du skriver med styrka och nakenhet som ingen annan - underbart!
2017-01-20

  bumerang
Så inkännande skrivet om existensen
av den mörka natten.
Den natt vi delar i total ensam eftertanke.
Då livet är alldeles för kort för att ångra
det man aldrig gjorde.

2017-01-20

    ej medlem längre
Sorgligt när det går illa!
Klokt råd från dig!
2017-01-19

  Titti Rydberg VIP
Tycker mycket om din text.
Väl komponerat <3
2017-01-19

  Salvation Pepper
Fråga hjärtat - är en fin handling. Detta naturens underverk som bara fortsätter att jobba utan att be om beröm eller lön.
2017-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Du skriver bra om livets olika sidor, både de ljusa och de mörka!
2017-01-19

  ULJO
Bokmärket talar sitt tydliga språk. En text med äkta känslor och tyngd
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf