Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den starkaste






är inte den
som vinner på första försöket

utan den som förlorar
och försöker igen




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2017-01-19 12:22



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Precis så är det. Bra förmedlat med bara några få meningar.
Ibland måste man falla för att orka resa sig igen.
2017-01-24

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...man ska aldrig ge upp...bra...
2017-01-22

  Lars Hedlin
Precis just så.....
2017-01-22

  lila fjäderblomman VIP
jag tycker nog att båda är starka, kanske att den senare oxå har ett mod.
2017-01-20

  Öknens Ros VIP
just så!
2017-01-20

  M.Eta
Vem har sagt att man ska lyckas på första försöket? Träning och det är lättare att lyckas. Inte ska man ge upp!!
2017-01-20

  Eva Helene VIP
Att aldrig ge upp - det är styrka. Fint!
2017-01-20

  Gunnel Eriksson VIP
Så sant!
2017-01-20

  Goraxy 89 Orion VIP
EXAKT så går det till då man blir en Vinnare !

GILLAR!!!!!!!
2017-01-20

  aol
Båda är starka , men den som slås ner och reser sej gång på gång och till slut vinner seger det är så stort,
2017-01-19

    Peter Söderqvist
En fin referens till resans/kampens värde.
2017-01-19

  Maria Sundelin VIP
Så sant så
Kramar
2017-01-19

    ej medlem längre
jag tycker nog bägge två mär starka. en från början en annan i längden stark. din text får mig att tänka på inledningen av Kubricks film "full metal jacket"
2017-01-19

    Dan Myrbeck
Ja, det ligger något i det...
Kanske den som kämpar
förgäves länge, är den
allra starkaste..
2017-01-19

    ej medlem längre
Ja visst är det så!
Lätt fånget är lätt förgånget, som det heter!
2017-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja så sant! Precis så!
2017-01-19

    ej medlem längre
Mitt i prick! Kloka du.

2017-01-19

    ej medlem längre
Fint ju!
2017-01-19

  Anya VIP
Jaa så är det.
2017-01-19

  Rise Little One
Man blir mognare med tiden ...
2017-01-19

  ULJO
Exakt. Det är ur nederlag lärdomar växer
2017-01-19

  Marianne Räf
Stämmer bra, det !
2017-01-19

  Salvation Pepper
Sant, så sant.
2017-01-19

  i af apa
det sa alltid min judolärare, Torkel!!

2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP