Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karolinska

borde byta namn.
Jag föreslår:

Lösabolinska




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 394 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-01-19 17:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja man kan undra hur sjukvården fungerar ........
2017-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Jag undrar om det hjälper att byta namn...:-)
2017-01-22

  Lars Hedlin
JA du får kanske ta tillbaka Lååång vården igen....
2017-01-22

  överlevaren VIP
Sjuk vård....
2017-01-20

  lila fjäderblomman VIP
ja du, hörde att det är samma över hela landet! Landstinget behöver infinna sig hos tinget!!!
2017-01-20

    Lena Söderkvist VIP
eller Katastrofinska
2017-01-20

    ej medlem längre
Man måste vara frisk för att kunna bli sjuk
hemskt.
2017-01-20

  M.Eta
Ja, inte innehåller Kar RO linska någon ro precis, mer oro om man vågar bli sjuk och inlagd där.
2017-01-20

  Eva Helene VIP
Bra! Man undrar just vilken som blir nästa skandal.
2017-01-20

  Anya VIP
Rent ut sagt otäckt vad som sker på Karolinska. Dokumentärerna om Paolo Macchiarini var så starka och otäcka. Sitter kvar än. Och nu nya skandaler...vad ska man säga??? Håller med Gunnel...tror inte ett namnbyte hjälper fast ditt var ju väldigt träffande.
2017-01-20

  Per Drysén
Perfekt! Var kan man rösta?
2017-01-20

  Gunnel Eriksson VIP
Undrar hur många tabbar ett gott rykte tål innan namnet förstörs. Jag tror att
ett nytt namn inte hjälper till att hindra
skandaler.
2017-01-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Ropstenlinska”? ikväll meddelades på lokala nyheter att vi saka få ett nytt linjebus från *Ropsten ända till Karolinska. Jag tror att där fins också änglar och utomjordingar som tjänstgör på Karolinska, har hört och set några mirakel in i fastigheter och i kyrkogården intill där pastor Manby från 1800 talet beskyddar medborgare.
2017-01-19

  Maria Sundelin VIP
Eller varför inte plastolinska
2017-01-19

    Birgersdotter VIP
kul
2017-01-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
De ser inga
missar man
undrar vad de
är för nissar
som bara
gör skissar...
Ja nå´n sorts
utkast och aldrig
blir de fast...

2017-01-19

  ULJO
Gott förslag
2017-01-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Det finns ju alltid lösningar även om man är en Karolin !
2017-01-19

  M:tin
Jag tycker om namnet Karolina, men roligt förslag :)
2017-01-19

    ej medlem längre
Mitt i prick!
2017-01-19

  Marianne Räf
Instämmer!

2017-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Ja, bortom all kontroll!
2017-01-19

    ej medlem längre
Bra förslag!
2017-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Fast karolinerna var i och för sig också ett patrask...
2017-01-19

    Dan Myrbeck
Jag skickade nyss förslaget till professor Carl-Vilhelm Vanvård.
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck