Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CAFÉ HIMMLER


har du suttit på café himmler
där allt är de andras fel?
jag undviker svamlet och vimlet
jag vill nämligen inte få del
av fördomar, skvaller och dumhet
som frodas på denna plats
jag sitter hellre vid havet
på en ensam klippavsats

har du hört imbecilla bigotta
vräka loss på full volym
varje vrickad medelmåtta
i sin nednötta kostym
måste vädra sina lungor
fast de ytterst lite vet
har du suttit på café himmler?
en skamfläck för vår planet


LARZ GUSTAFSSON  19/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2017-01-19 17:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta handlar om Café Edbom på Gävle stadsbibliotek.
Varför hymla...?
2017-01-25

    ej medlem längre
Det låter verkligen avskräckande! Att sitta vid havet är då långt bättre!
Vind och vågor är underbart rogivande!
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP